Predsjednik Skupštine grada Zagreba posjetio Vareš

Dana 16.08.2019. godine u posjeti Varešu boravio je predsjednik Skupštine grada Zagreba gospodin Drago Prgomet. U uredu načelnika razgovarao je s načelnikom Zdravkom Maroševićem i zamjenikom predsjedavajućeg Općinskog vijeća Nikolom Šimićem. Gospodin Prgomet upoznao se sa stanjem u općini Vareš i potencijalima koje naša općina ima, te najavio daljnju suradnju Grada Zagreba i Vareša.

„Danas je Dan općine i svim građankama i građanima čestitam ovaj dan. Ovo je moja privatna posjeta Varešu i ovom kraju, a zahvaljujući mojim dragim prijateljima ovdje. Ugodno sam iznenađen toplinom ljudi, snagom ljudi koji su opstali na ovim prostorima koji doista, nisu laki za život. Razgovarali smo o mogućoj suradnji Grada Zagreba i Vareša, a poznajući gradonačelnika Bandića vjerujem da će suradnja bit ostvarena kroz različite projekte“ rekao je predsjednik Skupštine grada Zagreba Drago Prgomet.

U znak zahvalnosti za posjetu, načelnik Marošević gospodinu Prgometu poklonio je monografiju grada Vareša, a zauzvrat poklonjena je knjiga Grad Zagreba.